WIE ZIJN WIJ?

Stichting ZorgTendens bestaat uit een team van 18 medewerkers waarvan 11 enthousiaste hulpverleners, een kwaliteitscoördinator en 7 medewerkers in de schoonmaak en (tuin)onderhoud.
Wij zijn een enthousiast, gedreven, kundig en dynamisch team. We kijken met een frisse blik samen met de cliënt naar een voor hem of haar passende manier om zich op diverse leefgebieden te ontwikkelen.
Hoe groot of hoe klein hetgeen ook is waar je hulp bij kunt gebruiken, wij willen je graag ondersteunen!

Altijd zijn we erop uit om de problemen waar onze cliënten mee kampen om te zetten in de mogelijkheden die ze zelf op dat moment misschien (nog) niet zien, om welke reden dan ook. De eigenheid van onze cliënten staat daarbij centraal, alles gaat bij ons in overleg met de cliënt zelf, wat hij of zij wil leren. Hierbij geldt: niks moet, alles kan, uiteraard binnen de grenzen van wat maatschappelijk aanvaardbaar is. De doelen die wij samen met de cliënt opstellen, zijn flexibel en kunnen te allen tijde bijgesteld worden. Dit is soms nodig om cliënten toch zoveel mogelijk succeservaringen op te laten doen. Samen met de cliënt proberen we het voor hem of haar maximaal haalbare te bereiken.

 .


Lindsay Wittendorp is gedragswetenschapper, oprichter en bestuurder van ZorgTendens.

''Samen met de cliënt en mijn collega's proberen wij onze cliënten, jong en oud(er), verder en daar te brengen waar hij zich goed bij voelt. Factoren die hierbij belangrijk zijn, zijn oprechte aandacht geven en een luisterend oor bieden, de ruimte en tijd krijgen om te mogen en te kunnen groeien, meerdere kansen krijgen en out of the box denken. Bovendien is humor inzetten, vanzelfsprekend waar gepast, bij ons van groot belang.'' 

Lindsay is te bereiken op: 06 - 24 78 05 05 of via L.Wittendorp@zorgtendens.nl.

Marieke de Weerd is Teammanager Bedrijfsvoering & Zorg. 

''Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de zorg (met name ambulant) met diverse doelgroepen en als teamcoach. ZorgTendens is een dynamische, veelzijdige en laagdrempelige organisatie waarbij wij met veel passie, humor, gedrevenheid en deskundigheid begeleiden. Je voelt en ziet dat iedereen vanuit zijn of haar eigen leer/werkervaring én ervaringsdeskundigheid met een groot gepassioneerd hart werkt. Er is humor, tijd om met elkaar te sparren (want wij houden de lijnen kort) en daarnaast besteden wij veel aandacht aan kwaliteit en kennis. Ik ben dan ook trots om teammanager te zijn van deze mooie club mensen en organisatie. Heb je vragen over ZorgTendens of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?
Bel en/of mail mij gerust via de onderstaande gegevens.'' 


Marieke is te bereiken op: 06 18 46 86 77 en via M.de.weerd@zorgtendens.nl.


Sharona van Essen - Schutte is afgestudeerd als sociaal pedagogisch werker (SPW) en werkzaam als Senior Persoonlijk (Ambulant) Begeleidster en Interne Jobcoach.
Naast het bieden van ondersteuning begeleidt Sharona ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

''Hallo! Sinds mei 2018 werk ik voor deze unieke organisatie! Het mooiste aan het begeleiden en ondersteunen vind ik het persoonlijke contact, het aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt en de cliënt zoveel mogelijk ‘het gewone leven’ laten (be)leven.''

Sharona is te bereiken op: 06 - 39 03 47 10 of via  S.van.Essen@zorgtendens.nl 

Roxan Smeenk is afgestudeerd als toegepast psycholoog en werkzaam als Kwaliteitscoördinator. 

‘’Vanuit ervaring in de begeleiding streef ik, samen met mijn collega's, naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg. Door te analyseren en te bekijken wat iedereen nodig heeft en hoe dit te bereiken is, zoek ik graag naar verbeteringen en veranderingen binnen de organisatie. Ik observeer graag en zoek uit waar kansen en mogelijkheden liggen.''

Roxan is te bereiken op 06 - 42 53 62 27 of via R.smeenk@zorgtendens.nl


Errin Smies is afgestudeerd als Maatschappelijk werker  en werkzaam als Senior Persoonlijk Ambulant Begeleidster. 

''Elkaar kunnen helpen is iets wat ik belangrijk vind. Als Persoonlijk (Ambulant) Begeleidster help ik de cliënten graag bij de stappen naar zelfstandigheid. Samen kijken naar doelen en de stappen die bewandeld moeten worden om daar te komen, maar ook een luisterend oor bieden en iemand ondersteunen. Iedereen bewandelt zijn eigen proces en daar zou ik graag aan willen bijdragen!''

Errin is te bereiken op 06 - 43 25 13 88 of via E.smies@zorgtendens.nl 

Sharon Grijsen - Urbaan is afgestudeerd als toegepast psycholoog en werkzaam als Senior Persoonlijk Ambulant Begeleidster.

''Vanuit enthousiasme en passie werk ik graag met je samen om te ontdekken waar jouw kwaliteiten en talenten liggen. Ik geloof dat iedereen recht heeft op zelfontwikkeling en daarvoor alle kansen zou moeten krijgen om dit te kunnen doen of dit er nou 1, 2 of 100 zijn. Ik zal altijd dat ene stapje extra voor je willen zetten. Met de inbreng van wat humor probeer ik altijd mezelf te blijven en zal ik er alles aan doen, samen en naast jou, om er voor te zorgen dat jij weer in je eigen kracht komt te staan.''

Sharon is te bereiken op: 06 - 38 29 08 46 of via S.grijsen-urbaan@zorgtendens.nl 


Ellen Verbiesen is afgestudeerd op de opleiding Maatschappelijk werk & Dienstverlening en werkzaam als Senior Ambulant Begeleidster. 

Wat voor mij centraal staat is dat jij je gehoord en gezien voelt en daarbij het vertrouwen krijgt om de dingen te delen die voor jou belangrijk zijn! Daarbij hoop ik jou het gevoel te geven dat jij mag zijn wie je bent.

Met rust, een open mind-set en humor zal ik samen met jou kijken naar jouw behoeften, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen en er alles uit haalt wat er in je zit.

Daarin vind ik het ook belangrijk dat we van elkaar mogen leren, want je bent nooit te oud om nieuwe dingen te ontdekken!

 

Ellen is bereikbaar op 06 - 43 25 13 77 of via E.Verbiesen@zorgtendens.nl.

Isabel Poppe is afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en werkzaam als Persoonlijk Ambulant Begeleidster.

''Geduldig, creatief en oplossingsgericht zijn woorden die bij mij passen. Graag kijk ik samen met mensen hoe we een positieve impact kunnen maken op iemands leven. Ik geloof in het vermogen van mensen om positieve veranderingen in hun leven te maken als ze de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen. Op deze manier kunnen we samen werken aan succeservaringen en iemands kwaliteit van leven verbeteren!''

Isabel is te bereiken op: 06 39 62 35 78 en via i.poppe@zorgtendens.nl 


Meike Damhuis is afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en werkzaam als Persoonlijk Ambulant Begeleidster.

''De woorden 'samen doen’ passen erg goed bij mij. Met elkaar kijken waar je tegenaan loopt of waar je in vastloopt en vanuit daar stap voor stap hieraan werken. Soms grote stappen, soms kleine stapjes, maar elke stap is er 1! Geduldig, rustig en doelbewust zijn, zijn woorden die passend zijn bij mij. Een luisterend oor bieden of juist actief bezig zijn met doelen bereiken, op ieder zijn eigen manier en tempo.''

Meike is bereikbaar op 06 - 14 98 41 18 of via M.damhuis@zorgtendens.nl

Edouw Bellert is afgestudeerd als maatschappelijk werker en volgt de opleiding Social Work. Edouw werkt en leert binnen ZorgTendens als Persoonlijk Ambulant Begeleider. 

''Als persoonlijk begeleider in opleiding ben ik zelf ook nog elke dag op zoek. Samen met jou ga ik graag dit traject bewandelen op zoek naar succes. Gedurende dit pad zullen we vast wat struikelblokken vinden, maar ik ga samen met jou de uitdaging aan om dit tot een mooi einde en tevens nieuw begin te leiden.''

Edouw is te bereiken op 06 - 18 46 60 02 of via E.bellert@zorgtendens.nl 


Teun Ankersmid volgt de opleiding maatschappelijk werk  en is werkzaam als Persoonlijk Ambulant Begeleider in opleiding.

“In augustus 2020 ben ik gestart met de opleiding maatschappelijk werk, sinds mei ben ik werkzaam bij ZorgTendens. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten. Ik zet mijn eigen ervaringen in om jou te kunnen helpen en om er samen iets moois van te maken. Een goede dosis humor en positiviteit zijn voor mij erg belangrijk. Ik help jou graag te ontdekken wie je echt bent.”

Teun is bereikbaar op 06 - 38 37 40 26 of via T.ankersmid@zorgtendens.nl 

Puck van Gurp zit in de afrondende fase van de opleiding Toegepast Psychologie en werkzaam als Persoonlijk Ambulant Begeleidster.

"Toen ik solliciteerde bij ZorgTendens was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik was op zoek naar een organisatie waar ik vooral de verbinding mee voelde, wat voor mij heel belangrijk is. Al snel had ik in de gaten dat dat bij ZorgTendens echt wel goed zit. Hier wordt er écht gekeken naar jou als persoon waardoor ik dat ook kan doorgeven binnen mijn werk.

De verbinding van mens tot mens is dan ook wat ik het meest belangrijk vind binnen mijn werk als ambulant begeleider en het vertrouwen wat daarbij hoort. Op deze manier help ik jou graag op een positieve manier te kijken naar wie je écht bent, welke doelen er zijn en te zoeken hoe we deze doelen kunnen bereiken op een manier wat voor jou werkt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen pad bewandelt en om hier een positieve bijdrage te kunnen geven is iets waar ik altijd mijn best voor zal doen."

Puck is te bereiken op: 06 39 62 36 50 en via p.van.gurp@zorgtendens.nl 


Cerlina werkt als Hulp in de Huishouding. 

''Sinds eind augustus heb ik mij mogen aansluiten bij Zorgtendens hulp in de huishouding. Ik ben iemand die graag mensen wilt helpen bij de dingen die ze zelf niet meer kunnen doen.

Hulp in de huishouding is niet alleen schoonmaken, even een luisterend oor bieden kan deze mensen soms erg goed doen. Wanneer ik zie dat de klant blij is dat ik ben geweest, niet alleen om het schoonmaken maar ook voor een sociaal praatje ga ik met een voldaan gevoel naar huis! ''

Ingrid werkt als Hulp in de Huishouding. 

''Hallo, ik ben Ingrid en ik werk sinds mei 2022 voor ZorgTendens. Ik werk als hulp in de huishouding bij particulieren en winkels en vanuit de WMO. Ik ben erg blij dat ik voor deze organisatie mag werken. Dat doe ik met heel veel plezier. Het is dankbaar werk en m'n werk wordt erg gewaardeerd en daar word ik blij van.''


Louise werkt als Hulp in de Huishouding. 

Davin werkt als Hulp in de Huishouding en zet zich actief in voor het schoonmaken van de huizen van onze klanten en trainingshuizen!

''Werken bij Stichting ZorgTendens geeft mij zo veel voldoening aan mijn dagen. Ik kom op alle 4 de trainingshuizen en het is altijd gezellig, met bewoners en begeleiding. Ik kan rustig mijn werk doen en ik krijg de tijd daarvoor. Het is altijd fijn om te zien dat wanneer ik ga dat de locatie schoner is dan hoe ik het aantrof. De waardering van de bewoners is ook sterk te merken en daar ben ik zo blij om. Stichting ZorgTendens is daardoor een hele fijne werkplek geworden voor mij.''


Nick doet zo nu en dan (technische) klusjes voor ZorgTendens. 

Sinds november 2021 werkt Nick ook in het drukwerkbedrijf Ynut.

Deze sociale werkplek is mede opgericht door ZorgTendens. 

Marc werkt als Hulp in de Huishouding.


Lars werkt als Tuin- en Klussenman. Hij maakt schoon, doet klusjes en zorgt ervoor dat ons kantoor en de trainingshuizen er verzorgd bij liggen! :-)