WIE ZIJN WIJ?

Stichting ZorgTendens bestaat uit een team van 14 medewerkers waarvan 8 enthousiaste hulpverleners, een kwaliteitscoördinator en 5 medewerkers in de schoonmaak en (tuin)onderhoud.
Wij zijn een enthousiast, gedreven, kundig en dynamisch team. We kijken met een frisse blik samen met de cliënt naar een voor hem of haar passende manier om zich op diverse leefgebieden te ontwikkelen.
Hoe groot of hoe klein hetgeen ook is waar je hulp bij kunt gebruiken, wij willen je graag ondersteunen!

Altijd zijn we erop uit om de problemen waar onze cliënten mee kampen om te zetten in de mogelijkheden die ze zelf op dat moment misschien (nog) niet zien, om welke reden dan ook. De eigenheid van onze cliënten staat daarbij centraal, alles gaat bij ons in overleg met de cliënt zelf, wat hij of zij wil leren. Hierbij geldt: niks moet, alles kan, uiteraard binnen de grenzen van wat maatschappelijk aanvaardbaar is. De doelen die wij samen met de cliënt opstellen, zijn flexibel en kunnen te allen tijde bijgesteld worden. Dit is soms nodig om cliënten toch zoveel mogelijk succeservaringen op te laten doen. Samen met de cliënt proberen we het voor hem of haar maximaal haalbare te bereiken.

 .

Lindsay Wittendorp is gedragswetenschapper, oprichter en bestuurder van ZorgTendens.

''Samen met de cliënt en mijn collega's proberen wij de jongere of volwassene met een hulpvraag verder te brengen waar hij of zij zich goed bij voelt. Factoren die hierbij belangrijk zijn, oprechte aandacht geven en een luisterend oor bieden, de ruimte en tijd krijgen om te mogen en te kunnen groeien, meerdere kansen krijgen en out of the box denken. Natuurlijk moet er op z'n tijd ook (flink) gelachen worden, dus humor inzetten is bij ons van groot belang!'' 

Lindsay is te bereiken op: 06 - 24 78 05 05 of via L.Wittendorp@zorgtendens.nl.

Marieke is afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH) en werkzaam als Teamleider Zorg en Senior Persoonlijk (Ambulant) Begeleidster. 

''Wie wil jij zijn? Wat is en wat vind jij belangrijk? Wat wil jij doen? Hoe leef jij of hoe wil je gaan leven?

Een kompas is iets moois en interessants; op welke plek je ook staat, het wijst je de juiste richting. Een persoonlijk kompas, bestaande uit jouw waarden, kan je helpen om te bepalen welke richting je op moet gaan, ook tijdens moeilijke perioden. 

Heb jij een zetje in de juiste richting nodig? Voel jij je of ben je stuurloos geraakt? Ik wil je graag helpen om jouw interne kompas te vinden zodat jij weer aan het roer kan gaan staan!''
Marieke is te bereiken op: 06 18 46 86 77 en via M.de.weerd@zorgtendens.nl.

Sharona van Essen - Schutte is afgestudeerd als sociaal pedagogisch werker (SPW) en werkzaam als Senior Persoonlijk (Ambulant) Begeleidster en Interne Jobcoach. Naast het bieden van ondersteuning begeleidt Sharona ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

''Hallo! Sinds mei 2018 werk ik voor deze unieke organisatie! Het mooiste aan het begeleiden en ondersteunen vind ik het persoonlijke contact, het aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt en de cliënt zoveel mogelijk ‘het gewone leven’ laten (be)leven.''

Sharona is te bereiken op: 06 - 39 03 47 10 of via  S.van.Essen@zorgtendens.nl 

Sharon is afgestudeerd als toegepast psycholoog (TP) en werkzaam als Senior Persoonlijk (Ambulant) Begeleidster en praktijkopleider. 

''Vanuit enthousiasme en passie werk ik graag met je samen om te ontdekken waar jouw kwaliteiten en talenten liggen. Ik geloof dat iedereen recht heeft op zelfontwikkeling en daarvoor alle kansen zou moeten krijgen om dit te kunnen doen of dit er nou 1, 2 of 100 zijn. Ik zal altijd dat ene stapje extra voor je willen zetten. Met de inbreng van wat humor probeer ik altijd mezelf te blijven en zal ik er alles aan doen, samen en naast jou, om er voor te zorgen dat jij weer in je eigen kracht komt te staan.''

Sharon is te bereiken op: 06 - 38 29 08 46 of via S.grijsen-urbaan@zorgtendens.nl 

Roxan is afgestudeerd als toegepast psycholoog (TP) en werkzaam als Kwaliteitscoördinator. 

‘’Vanuit ervaring in de begeleiding streef ik, samen met mijn collega's, naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg. Door te analyseren en te bekijken wat iedereen nodig heeft en hoe dit te bereiken is, zoek ik graag naar verbeteringen en veranderingen binnen de organisatie. Ik observeer graag en zoek uit waar kansen en mogelijkheden liggen.  ’’

Roxan is te bereiken op 06 - 42 53 62 27 of via R.smeenk@zorgtendens.nl 

 

Errin is afgestudeerd als Maatschappelijk werker (MW) en werkzaam als Persoonlijk (Ambulant) Begeleidster. 

''Elkaar kunnen helpen is iets wat ik belangrijk vind. Als Persoonlijk (Ambulant) Begeleidster help ik de cliënten graag bij de stappen naar zelfstandigheid. Samen kijken naar doelen en de stappen die bewandeld moeten worden om daar te komen, maar ook een luisterend oor bieden en iemand ondersteunen. Iedereen bewandelt zijn eigen proces en daar zou ik graag aan willen bijdragen!''

Errin is te bereiken op 06 - 43 25 13 88 of via E.smies@zorgtendens.nl 

Teun volgt de opleiding maatschappelijk werk (MW) en is werkzaam als Persoonlijk (Ambulant) Begeleider in opleiding.

“In augustus 2020 ben ik gestart met de opleiding maatschappelijk werk, sinds mei ben ik werkzaam bij ZorgTendens. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten. Ik zet mijn eigen ervaringen in om jou te kunnen helpen en om er samen iets moois van te maken. Een goede dosis humor en positiviteit zijn voor mij erg belangrijk. Ik help jou graag te ontdekken wie je echt bent.”

Teun is bereikbaar op 06 - 38 37 40 26 of via T.ankersmid@zorgtendens.nl 

Edouw is afgestudeerd als maatschappelijk werker (MW) en volgt de opleiding Social Work AD. Edouw werkt en leert binnen ZorgTendens als Persoonlijk (Ambulant) Begeleider. 

''Als persoonlijk begeleider in opleiding ben ik zelf ook nog elke dag op zoek. Samen met jou ga ik graag dit traject bewandelen op zoek naar succes. Gedurende dit pad zullen we vast wat struikelblokken vinden, maar ik ga samen met jou de uitdaging aan om dit tot een mooi einde en tevens nieuw begin te leiden.''

Edouw is te bereiken op 06 - 18 46 60 02 of via E.bellert@zorgtendens.nl 

Nick werkt als Tuin- en Klussenman. Hij doet (technische) klusjes en zorgt dat de trainingshuizen er netjes bij liggen! 

Sinds november 2021 werkt Nick ook in het drukwerkbedrijf Ynut. Deze sociale onderneming is mede opgericht door ZorgTendens. 

Davin werkt als Hulp in de Schoonmaak en zorgt ervoor dat de trainingshuizen er schoon uitzien en aan kant zijn!

''Werken bij Stichting ZorgTendens geeft mij zo veel voldoening aan mijn dagen. Ik kom op alle 4 de trainingshuizen en het is altijd gezellig, met bewoners en begeleiding. Ik kan rustig mijn werk doen en ik krijg de tijd daarvoor. Het is altijd fijn om te zien dat wanneer ik ga dat de locatie schoner is dan hoe ik het aantrof. De waardering van de bewoners is ook sterk te merken en daar ben ik zo dankbaar voor.
                                       Stichting ZorgTendens is daardoor een hele fijne werkplek geworden voor mij.''

Lars werkt als Tuin- en Klussenman. Hij maakt schoon, doet klusjes en zorgt ervoor dat de trainingshuizen er verzorgd bij leggen! :-)